Case Studies

Forside ESG Rappotering

Lovpligtig redegørelse for samfundsansvar

ESG Rapportering

Vejledning om lovkrav for store virksomheder omfattet af årsregnskabslovens regnskabsklasse C og virksomheder omfattet af regnskabsklasse D gældende for regnskabsår, der begynder den 1. januar 2020 eller senere.

Hvad kan More Outdoor gøre for jer i forhold til ESG ?

Vi synes det er vigtigt, at alle ansatte har et tættere kendskab til deres kollega.  Dette kan skabes gennem leg.  More Outdoor kan hjælpe med at øge trivsel bland medarbejderne, herunder dig. Dette vil gavne jeres ESG rapport.

Alle dem, der har været til event hos More Outdoor, mærker hurtigt et bedre humør og venskab mellem deres kolleger. Vi vover den påstand, at alle er tilfredse og glade, når vi er færdige med at lege teambuilding med dem. 

Det sociale

Det sociale er absolut vigtigt for en virksomhed, således afstand formindskes til sin kollega hvad enten de sidder ved siden af hinanden eller er til møde på team.

 

Gode minder sammen skaber hygge og bedre kendskab til hinanden. Det er som om skuldrende sænker sig lidt.

 

Dette vil unægteligt kunne mærkes i hverdagen og driften vil have gode forudsætninger for at forblive stabil.

Vision

Vi tilbyder en bred vifte af indhold i teambuildingen, lige fra fysiske udfordringer som træklatring, kajak og orienteringsløb til sjove samarbejdsøvelser, udendørs madlavning, vejrtrækningsøvelser og meditation.

 

Men det starter altid med den gode samtale, så et event for jeres firma bliver bygget op ud fra jeres ønsker, om hvor I gerne vil hen.

 

Vi kan tilbyde teambuilding med klare målsætninger for virksomheden samt efterfølgende evaluering af de opstillede mål.

 

Desuden tilbyder vi fotografering af jeres event til brug for markedsføring i jeres virksomhed eller bare til et godt grin og gode minder eller måske en årskalender.

Stressforebyggelse

Vi ved fra forskning, at det at være i naturen virker godt som forebyggelse af stress. Derfor tilbyder More Outdoor helst event i det fri. 

 

   Vejrtrækningsøvelser og meditation virker også afstressende, så derfor samarbejder jeg med en ekspert på dette område. Det er en perfekt kombination at udføre disse øvelser midt i vores skønne natur. 

 

Afstressning kunne også være faste ture på vandet i en kajak, hvor vi kan lægge vægt på det fantastiske der er i at sejle fremad ved egen kraft, og det nærvær der er i det. Vi husker selvfølgelig at lægge lege og oplevelser ind her, således de store grin og smil kommer frem.

 

Vi kan tilbyde et forløb, hvor det ender med at du eller dine ansatte står med Jeres eget IPP2 kajakbevis i hånden.