Skræddersyede oplevelser

På festival

Over tre dage på Tinderbox Festivalen deltog More Outdoor med et bredt udvalg af aktiviteter, herunder træklatring, rebklatring, en kæmpegynge med hejs, balancelege, slackline og børne-dart, til stor glæde for festivalens 48.000 gæster.

Frugtbart samarbejde:

I et frugtbart samarbejde med Tinderbox Festival i 2022, etablerede More Outdoor en oplevelsesrig zone kaldet ‘Smutvejen’ i Tusindårsskoven – et favoritsted for mange for passage og afslapning.

 

Her afholdt More Outdoor en række engagerende aktiviteter, som både børn og voksne nød under festivalens eftermiddage.

Imponerende præstation:

Gennem festivalens tre dage leverede More Outdoor en imponerende præstation, med et hold af frivillige, der udviste stor energi og forståelse for aktiviteterne.

 

De sikrede, at alle deltagere fik den nødvendige instruktion i regler og sikkerhedsfokus, hvilket var essentielt for Tinderbox Festival.

 

Stemningen i More Outdoors område var konstant høj, med en humoristisk og indbydende atmosfære, der trak mange gæster til.

Se de uforglemmelige øjeblikke:

Evaluering

Jesper Thinggaard, ejeren af More Outdoor, viste sig som en særdeles lydhør, kreativ og kompetent leder, især inden for sikkerhed.

 

Han havde øje for detaljerne og formåede at skabe en festlig stemning.

 

Samarbejdet med Jesper og hele teamet bag More Outdoor har været en stor fornøjelse, og de modtager vores varmeste anbefalinger for deres indsats og professionalisme.

Carina Munkholm
Oplevelse Designer
Tinderbox Festival